Leeds kan miste to av sine beste

Kalvin Phillips
Top Article ad

Vi har sett det gang på gang, når en klubb rykker opp eller gjør det overraskende bra er det veldig vanskelig å holde på sine beste spillere. – resultat er at klubben ofte går tilbake til «normalen» etter en sesong eller to. 

Leeds møter bunnlaget Wigan i Championship på lørdag og vinner de den kampen har de en fot i Premier League. – Men suksess koster, Bournemouth manager Eddie Howe er interessert i på to av Leeds United sine spillere og planlegger et dobbeltraid til en verdi av 25 millioner pund.

Les: Manchester City-kapteinen: Folk skjønner ikke greia

Football Insider, skriver at  Bournemouth er klar for Leeds duo Kalvin Phillips og Jack Clarke, paret verdsatt til henholdsvis 15 millioner pund og 10 millioner pund.

Leeds kjemper med Sheffield United og ligger pr nå tre poeng foran, suksessen har fått en rekke klubber til å se nærmere på deres spillerstall.

York-fødte Clarke regnes som Leeds mest populære ungdom, flere klubber inkludert Liverpool skal allerede ha vist sin interesse. Phillips har virkelig vært viktig for Leeds manager Marcelo Bielsas, denne sesongen har så mange som 12 klubber fulgt 23 åringen tett.

Les på Helsesjefen: Kosttilskudd og vitaminer forlenger ikke livet

Skulle Eddie Howe lykkes med sitt raid, vil ikke det være første gang noen bytter ut Elland Road for «South Coast». Bournemouth signerte Lewis Cook fra Leeds sommeren 2016 for 6 millioner pund pluss bonuser.