Patrick Bamford

Leeds er på vei tilbake til Premier League, spørsmålet er bare når, det var nære på sist sesong, det blir tilsvarende spennende i år. – Etter de på lørdag lekte seg til en overlegen 4-0 seier over Middlesbrough samtidig som Derby og QPR spilte uavgjort i debuten til Wayne Rooney som trener.

Leeds var så godt som sikre opprykk til Premier League forrige sesong, men mot slutten av sesongen dykket klubbens formkurve. Manager Marcelo Bielsa har kommet meget godt igang denne sesongen og har «lovet» fansen at i år skal det holde helt hjem.

Les: «Jeg er nok en helt i Liverpool»

Det tok bare 3 minutter før Patrick Bamford førte hjemmelaget i ledelse, da han «dobbeltappet» ballen i mål fra kloss hold.  – Like før pause utvidet Mateusz Klich ledelsen til 2-0, og etter pause sørget Helder Costa for at Leeds kunne gå i garderoben med en tre måls ledelse.

Tjue minutter før slutt satte Klich punktum da han satte inn 4-0 med et flott langskudd.

Med seieren er Leeds serieleder, ett poeng foran West Bromwich, som imidlertid har en kamp mindre spilt.

West Bromwich møter Preston mandag kveld.

Les på Popidol: Artister rømmer Amazon

Leeds – Middlesbrough 4-0
Championship
3′ 1-0 Patrick Bamford
45′ 2-0 Mateusz Klich
67′ 3-0 Hélder Costa
73′ 4-0 Mateusz Klich