Har rettet kikkerten mot Danmark. (foto: leeds, twitter)

Vi har akseptert at det alltid er et overgangsvindu som er åpent, eller unntak som tillater klubbene å søke seg frem til spillere som er tilgjengelig. Nå jobbes det steinhardt i Premier League for å sikre seg en av Danmarks neste store.

Frederik Alves Ibsen, halvt brasiliansk og halvt dansk.

U21-landslagsspilleren hos Silkeborg har gjort sakene sine såpass overbevisende de siste sesongene at klubber fra Bundesliga, østerriksk liga, og russisk liga står på døra, melder danske B.T. Men det er Premier League-klubbene som virkelig har sett potensialet til spilleren med den kule gen-miksen.

Les: Massimiliano Allegri i møte med verdens rikeste klubb

For tolv dager siden informerte Silkeborg at de var i forhandlinger om salg av midtstopperen. 49 førstelagskamper tok det før 20-åringen hadde vokst ut av Superliga-klubben.

Les på Engelske klubber: Klikk og nyt Mohamed Salahs 100 Liverpool-scoringer

Bold snuste seg frem til at det dreide seg om West Ham, og alle ventet på en prestisjefylt signering. Så ble det stille.

Ifølge B.T er West Ham fortsatt på for fullt, men en rival har også bestemt seg dansken. Leeds var inne i bildet i sommer, og skal ha sendt inn et konkret bud som ble avvist. Nå virker det som Bielsa, noen kamper ut i sesongen, innser at Alves Ibsen er et nødvendig tilskudd til troppen som skal sparke godt fra seg i øverste divisjon de neste sesongene.

Den danske avisen hevder avgjørelsen blir tatt allerede denne uken. Vi setter noen knapper på Prosjekt Bielsa.

Les: Pochettino kan nå slutte å drømme om United, Ed Woodward har talt