Arsenal slipper ikke unna. (foto: leeds, twitter)

Kalvin Phillips har rulet midtbanen i Championhsip forrige sesong, men Marcelo Bielsa er ikke så naiv at han tror dette vil fortsette når de har gått over terskelen til Premier League. Det trengs mer dybde på midtbanen – og erfaring. Dette finner Bielsa tydeligvis i en spansk 27-åring.

Levante-spilleren Jose Campana har klasse, stamina og erfaring, og kan gi manager Bielsa mulighet til å endre systemet når nødvendig mot de sterkeste motstanderne.

Les: «Jeg stikker hvis det hjelper klubben»

Aston Villa har sett det samme i spilleren med bakgrunn fra Sevilla, Levante og en kort og lite minneverdig visitt hos Crystal Palace for syv år siden. Denne sesongen har det blitt 37 La Liga kamper for Levante, noe som forteller hva han har fått brynet seg på. Campana kan spille det meste på midtbanen, men trives beste som deep-lying midtbanespiller.

Ifølge Record har Leeds akseptert Levantes prisenforventning på solide 313 millioner kroner, og seiler dermed forbi Aston Villa som har nølt og sikkert håpet på forhandlinger og pruting.

Stemmer dette at Leeds kliner til og betaler asking price, er det ikke tvil om at Marcelo Bielsa har sett spilleren som kan konkurrere om å være last man standing på midtbanen når Leeds skal opp mot verdens beste spillere om noen få uker.

Les: Ikke noen overraskelse: Bayern ønsker permanent overgang