Leeds har funnet Kiko Casilla erstatter som slipper inn bøtter med mål

Marco Carnesecchi

Leeds har trøbbel med sin førstekeeper Kiko Casilla, som mest av alt minner om en bitter gammel mann. – 33 åringen har slengt med leppa og kommet med rasistiske kommentarer og fikk som et resultat 8 kampers karantene.

Kiko Casilla har kontrakt frem til 2023, men etter uttalelsene, og varierende form er det slettes ikke sikkert han blir ut til slutt. – Nå har Leeds funnet en erstatter i Serie B.

Les: Nå mener også Harry Kane at juni er siste sjanse for Liverpool

Den italienske 19 år gamle keeperen Marco Carnesecchi, er på kontrakt med Atalanta, men er lånt ut til Serie B laget Trapani. – Han slipper inn bøtter med mål, men får mer en godkjent karakter. – Klubben er elendig og ligger på 18 av 20 lag i serien.

Keeperen fra Rimini har sluppet inn 44 mål på 23 kamper. Lokalavisen skriver han står i mål som en løve og imponerer alle med sine fantastiske redninger og «voksne» spill.

Chievo Veronas Salvatore Esposito, som har spilt med Carnesecchi på aldersbestemte italienske landslag sier til TuttoB: “Han er en bror, vi er veldig like og vi har de samme idealene. Vi har familier med de samme verdiene som støtter oss, jeg ser meg selv i ham. Han er en stor målvakt, han vil ha en flott karrière. ”

Det er den samme TuttoB som rapporterer at Leeds United og Arsenal “følger” den italienske under-21-keeperen Carnesecchi.

Les: Marcelo Bielsa snudde opp ned på tilværelsen til Leeds-stjernen