Leeds duo følger Phillips og signerer ny kontrakt

(c) Bilde: Leeds United: Stuart Dallas

Leeds United håper snart å kunngjøre at ytterligere to viktige førstelagsspillere har signert kontraktforlengelser på Elland Road.

De hvite kunngjorde mandag at Kalvin Phillips har signert en ny fem-årig avtale, de som ikke er så raske i hoderegning, det knytter ham til Elland Road frem til juni 2024. Leeds United var i sommer travle med å avvise tilbud fra en rekke klubber, den siste var på 20 millioner pund pluss tillegg.

Les: Leeds stjerne forlenger og håper å demme opp interessen fra Premier League

Etter at Kalvin Phillips var sikret kan vi avsløre at klubbens ambisiøse styreleder Andrea Radrizzani og fotballdirektør Victor Orta, som nå fokuserer på å sikre nye avtaler for to av deres andre meget viktige spillere

Stuart Dallas, som lenge var betraktet som en ving av Leeds, men som har blitt omgjort til en allsidig fullback av manager Marcelo Bielsa. – Han avsluttet forrige sesong som venstreback og startet denne som «vikar» for skadde Luke Ayling som høyreback.

Dallas har vært blant de beste på Leeds, han ble også kåret til WhoScored Championship-laget for august.

Les: Costa fortet seg med å berolige Juventus etter United-påstanden

Dallas sin avtale løper frem til juni 2020, han kom til klubben i 2015 og signerte da en «rimelig» avtale på 1,5 millioner pund, en ny avtale kommer til å koste mer.

Dallas sa til Yorkshire Evening Post: «Jeg er i inne i det siste året av kontrakten min, så la oss se hva som skjer».

«Det er noe som er i klubbens hender, vi får se».

“Jeg vil gjerne være lenger. Det er et sted barna mine vokser opp nå, min jente går på skole der, de to guttene er ikke bare på skolen ennå, men det er «hjemme» for dem, det er alt de har kjent og kona mi er der også. »

Leeds planlegger også å tilby nye vilkår til midtbanespiller Mateusz Klich, som nå er inne i det siste året av året for den treårige avtalen han signerte ved sin ankomst fra FC Twente sommeren 2017.

Spilleren slet i sitt første år i klubben, og ble lånt tilbake til Eredivisie med FC Utrecht, men har siden etablert seg under Bielsa.

Sist sesong var hans beste med 10 mål på 50 kamper for Leeds, og nå håper de å gjennom å belønne hans fine form med en ny kontrakt å avslutte frykt for at han kan bli lokket bort.  Burnley har i sommer vist interesse for den polske spilleren.