James McCarthy

Det er en meget rutinert spiller som flere klubber ønsker seg i sommer, Crystal Palace-midtbanespiller James McCarthy har erfaring fra både Wigan Athletic og Everton.

29 åringen kom til Crystal Palace i fjor sommer fra Everton for 8 millioner pund. – Sist sommer var både West Ham manager David Moyes and Newcastle United boss Steve Brice svært opptatt av James McCarthy, men de var tydeligvis ikke i posisjon til å gjøre en avtale.

Les: En av historiens beste midtbanespillere har gitt seg selv sparken

Midtbanespilleren blir dyrere i år, ettersom han har levert bra på et lag som slettes ikke har levert denne sesongen. – Crystal Palace overlevde såvidt årets Premier League sesong og endte opp på en 14 plass etter en ok avslutning.

Veteranmanager Roy Hodgson har fått mye kritikk for å ikke benytte de beste spillerne i stallen og blant annet for å ikke hente tilbake norske Alexander Sørloth selv etter han ble tyrkias toppscorer.

Aston Villa, Leeds United, Newcastle United og West Ham er ifølge 90min klubbene som ønsker seg Crystal Palace-midtbanespiller James McCarthy.

Les på F7: Kort sommerferie for Premier League-spillerne