West Ham skuffet stort onsdag kveld etter de på søndag slo Manchester United hjemme på søndag. -Premier League laget tapte 0-4 til Oxford United fra nivå tre i England i Carabao Cup.

West Ham var soleklare favoritter og hadde det meste av spillet, i hele første omgang satt man egentlig vare å ventet på det første målet. – Rett etter pause gitt det fryktelig galt. I det 55 minutt sendte Elliott Moore Oxford foran, og deretter ble West Ham tvunget fremover.

Les: Tidligere Real Madrid-manager legger inn søknad hos Premier League klubbene

Det ga vei for Matt Taylor, som etter 72 minutter utvidet Oxfords ledelse til 2-0.

Matt Taylor var tilbake foran  mål omtrent ti minutter senere, men denne gangen hadde spissen i rollen som tilrettelegger. Han fant innbytter Tarique Fosu, som effektivt avsluttet til 3-0 rett før full tid. West Ham var desperate og flyttet alt opp, det ga Oxford enda en mulighet for ydmykelse, Shandon Baptiste fastsatte sluttresultatet til  4-0.

Les: Manchester United er bare fire signeringer unna toppen

Med det er West Ham overraskende ute av Carabao Cup, mens Oxford er klar for neste runde.

Oxford – West Ham 4-0
Carabao Cup
55′ 1-0 Elliott Moore
71′ 2-0 Matt Taylor
84′ 3-0 Tariqe Fosu
90′ 4-0 Shandon Baptiste