Når Mbappé ikke kom til Real, kan Zidane komme til Mbappé. (foto: real, twitter)

PSG har sikret Neymar, har fortsatt ikke grepet på Kylian Mbappés forlengelse og har den fortsatt ferske manager Pochettino også i tenkeboksen. Nå rigges det for plan B i Paris, som fort kan vise seg å overgå plan Pochettino.

Vi skal ikke nok en gang rakke ned på Daniel Levy for sparkingen av Pochettino noen måneder etter Champions League-finalen i 2019 – og det som kan bli en retur på argentineren.

Les: Sky Sport: Maurizio Sarri henter Chelsea-spilleren han fikk til å skinne

Vi skal heller ikke stille spørsmålstegn til Pochettinos angivelige flørting med Tottenham. Selv om sparkede Thomas Tuchel brukte månedene etter Paris-exiten til å vinne Champions League med Chelsea, er PSG fornøyd med hvordan Pochettino løste utfordringen, selv om det verken ble Ligue 1-tittel eller finale i Champions League.

Kontraktforlengelsen med Pochettino til 2023 er trykket på, og plan A fortsetter.

Likevel, ifølge franske Le10 Sport har PSG startet jobbben med å sette sammen et tilbud til: (trommevirvel) Zinedine Zidane.

Franskmannen var alt annet enn fornøyd med måten han ble presset ut hos Real, og kan være interessert i en kjapp revansje.

Les på Tysk fotball: Fotballgalskap av Hansi Flick å gi seg hos Bayern München

Ifølge Le10 Sport er Zidane drømmekandidaten til å erstatte Pochettino – hvis argentineren blir for fristet av Tottenham-jobben.

På nippet til å løpe ut på banen, Zidane? (foto: real, twitter)

Det snakkes om at Zidane sirkler seg inn rundt jobben som fransk landslagstrener, men med få tegn fra Didier Deschamps om at han akter å gi seg, kan PSG-jobben passe glimrende.

Kommer Zidane til Paris, er sannsynligheten stor for at Kylian Mbappé også slutter å gruble og blir for å spille for idolet Zidane.

Les: Daily Mail: Formelle Haaland-samtaler i gang