Ser visst mot Liverpool. (foto: psg, twitter)

På tirsdag ble Kylian Mbappé effektivt stanset av Manchester United og en 22-åring som bare hadde trent et par uker før Champions League-kampen i Paris. Nå åpnes det på gløtt for at PSG-stjerna skal møte Axel Tuanzabe flere ganger i året.

Vi har skrevet utallige artikler om hvor Kylian Mbappé ender opp. Sikkert godt hjulpet av korona-kaoset som ble kastet over verden og fotballklubbene, ble 21-åringen værende på sin post i Paris denne sommeren.

Les: The Athletic: Tottenham får signaturen Mourinho bare må ha på plass

Det er uungåelig at det fyker kontinuerlige rykter rundt de største stjernene i fotballsirkuset, men at det pågår et spill om den franske Golden Boy er det ingen tvil om. Fransk presse har så langt vært låst til at Mbappé enten blir i Paris, eller «kommer hjem» til Les Bleus-legenden Zidane hos Real Madrid.

Nå åpner Le Parisien en ny dør for sin store fotballsønn.

Den franske storavisen hevder Mbappé er fristet av en overgang til Anfield. Vi har hørt det før at Kylian Mbappé prater varmt om Jürgen Klopp, Liverpool og hvordan spillestilen passer ham, men når det kommer fra Le Parisiens kant, kommer det hele nærmere.

Les på F7: Verdens 10 råeste tenåringer i Champions League 2020/21

Med to år igjen av kontrakten med PSG kommer neste sommer til å bli det avgjørende. Hvis Mbappé velger exit fra Paris, tvinges PSG til å bruke dette overgangsvinduet for å cashe ut størst mulig gevinst før han går inn i siste år av kontrakten.

Liverpool-eierne og bankene deres bør gjøre seg klare.

Les: The Athletic: Tottenham får signaturen Mourinho bare må ha på plass