(foto: inter, twitter)

Prisen som flere av de store i Premier League var villige til å betale i sommer for Lautaro Martinez klarte overhodet ikke å friste Inter Milan til å selge. – Til tross for at Serie A giganten fortsatt har det trangt økonomisk klarte ikke 100 millioner euro å fravriste dem deres argentinske spiss.

Flaks, selv om det sikkert ikke føltes slik for Inter Milan fans i sommer bestemte Romelu Lukaku seg for å spille på flere hester og endte i Roma. – Det har åpnet opp mulighetsnettet for Lautaro Martinez som har utviklet seg til å bli klubbens viktigste offensive spiller.

Les: Tilbyr Per-Mathias Høgmo gigantlønn

Lautaro Martinez ønsker å bli i Inter Milan resten av karrieren

Denne sesongen har han stått for 14 mål på tretten kamper for Serie A-klubben. Inter Milan leder Serie A to poeng over Juventus. – I tillegg til å lede serien har Martinez kommet med godt nytt til Inter-fansen.

Gazzetta dello Sport som skriver at Inter allerede har startet forhandlinger om en ny kontrakt, som strekker seg til sommeren 2028. Kontrakten skal også inneholde en lønnsøkning fra 6 millioner euro til 8 millioner euro.

Avisen skriver at Martinez er opptatt av å bli i klubben resten av karrieren, noe han ga uttrykk for overfor Inter.

Martinez sin nåværende kontrakt går ut sommeren 2026. Siden han kom fra Argentinian Racing i 2018, har det blitt 118 mål på 255 kamper.

Les på Radiosporten: Kø for å hente den regjerende «Championship Player of the Year» spilleren tilbake til Storbritannia