(c) Bilde: Strømsgodset: Lars Vilsvik

Den tysk/norske backen Lars-Christopher Vilsvik øker hver gang han spiller klubbrekorden for antall kamper spilt for Strømsgodset. Drakt nummer 26 startet å spille ball for Lichterfelder FC som er en lokal Berlin.

Vilsvik kom til Drammen på prøvespill ved en tilfeldighet en høstdag for tolv år siden.

Strømsgodset bekrefter at de har forlenget kontrakten med klubblegende Lars Vilsvik til ut 2023. – Etter en meget vanskelig tid for klubben ser ting bedre ut. Strømsgodset er «utenfor fare» for å rykke ned og befinner seg på en 8.plass i Eliteserien.

Les på Engelske Klubber: Liverpool vil signere spiller som lagde en svinesti av Jürgen Klopps hus

Backen har spilt for Godset siden 2010, og er spilleren med flest kamper for klubben gjennom tidene. 355 kamper har han foreløpig spilt.

32-åringen har vært med å vinne både Tippeligaen og cupen med Strømsgodset.

Jeg har hele veien sagt at jeg har lyst til å fortsette og etter hvert avslutte karrieren her. Det var helt klart mitt førstevalg, og jeg er veldig glad for at det gikk i orden, sier Lars Vilsvik til egen web etter ha satt navnetrekket sitt på en ny toårsavtale med Strømsgodset.

Les: Arsenal legger et bud på bordet som er nesten det Club Brugge ønsker seg

Han har vunnet seriegull og cupgull med Strømsgodset, tatt seriesølv to ganger, vraket drømmen om spill i Bundesliga for å fortsette i klubben og for et års tid siden skrev han for alvor navnet sitt med gullskrift i klubbhistorien, da han spilte sin kamp nummer 330 for Strømsgodset – og dermed slo den 43 år gamle rekorden til Inge Thun og Tor Alsaker-Nøstdahl.