Låner venstrebeint midtbanespiller på overgangsvinduets siste dag

(c) Bilde: Ull/Kisa: William Kurtovic

Sandefjord som lenge i forrige sesong så ut som en av Eliteseriens klare nedrykkskandidater klarte til slutt å berge plassen og endte på en 13 plass. Med seg i fjor hadde de 21 år gamle William Kurtovic.

Det er en spiller med solid erfaring fra både OBOS-ligaen og Eliteserien som nå skal spille i gult og grønt. I fjor startet Kurtovic 10 kamper for Sandefjord, frem til sommeren skal han være Ull/Kisa spiller.

Les: Kliner til og henter Premier League spiller

Til sammen har Kurtovic 73 kamper for Sandefjords A-lag. Vestfold-gutten har også svensk pass, og har spilt landskamper for Sverige U20. Før han ble flyttet opp i Sandefjords A-stall spilte han for Sandefjord BK og Store Bergan i barndomsårene.

«Det er litt trist, så klart. Jeg har vært i Sandefjord i mange år nå, men jeg tror det er godt for meg å komme til et nytt miljø, spille fotball og få tilbake litt glede», sier William Kurtovic til Sandefjords hjemmesider.

Les på F7: «Guds plan for homser er helvete»

Han har også vært lagkamerat med Sverre Martin Torp og Kristoffer Normann Hansen tidligere.

«Her får vi en ung og sulten spiller, med veldig spennende ferdigheter. Han kan bekle en rolle som både dyp midtbanespiller og indreløper. Han har vært gjennom oppkjøringen med Sandefjord, og går rett inn og konkurrerer om en plass på laget» sier Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim.

Kurtovic har også spilt Eliteserie i år. Han ble byttet inn i Sandefjords åpningskamp mot Molde.

Om alle papir-formaliteter går etter planen er Kurtovic spillerklar for Ull/Kisa allerede mot Jerv til helgen, og vi ønsker William hjertelig velkommen til Ull/Kisa Fotball.

Sjekk ut oddsen i neste kamp