Robert Jarni til venstre fra da han fikk jobben.

Før Conference League-kampen mellom Real Betis og Dinamo Zagreb ble tidligere Real Betis-spiller Robert Jarni spurt om hvem han heier på. Svaret kostet ham jobben som landslagstrener.

Jarni er trener for det kroatiske U17-landslaget, det kroatiske fotballforbundet responderte med oppsigelse med umiddelbar virkining.

LES: Antonio Conte fnyser av det som skjer hos Tottenham

– Ved enstemmig avgjørelse i styret hos det kroatiske fotballforbundet er Robert Jarni fritatt fra sine plikter på U17-landslaget etter upassende uttalelser i media, begynner fotballforbundet i en pressemelding.

– Forbundets styre støtter retten til enhver person, så vel som enhver fotballspiller – inkludert landslaget – til å heie på hvilken som helst klubb de vil, selv mot kroatiske klubber i Europa… Forbundet har imidlertid en veldig klar posisjon om at høyere standarder gjelder for alle kroatiske landslagstrenere og at det er upassende, uønsket og uakseptabelt for en person i spissen for et kroatisk landslag å åpent støtte enhver motstander til en kroatisk klubb i europeisk konkurranse, konkluderer det kroatiske fotballforbundet.

ENGELSKE KLUBBER: Newcastle-ledelsen har skjønt Manchester United kommer på raid

Den kroatiske 55-åringen Robert Jarni rakk dermed å være landslagstrener i halvannet år og står nå fritt til å heie på hvilken klubb han vil.

I overkant sært.