Landslagsspiller og kaptein har fått sparken etter fyllekjøring

Richard Keogh
Top Article ad

For bare en måned siden var Richard Keogh og lagkameratene Tom Lawrence, Mason Bennett, involvert i en bilulykke etter å ha kjørt i fylla. Derby-kapteinen skadet og fikk en alvorlig kneskade som holdt ham ute resten av sesongen. – Alle tre spillerne ble siktet for fyllekjøring.

Men her ender ikke konsekvensene for Richard Keogh.

Les: Marco Verratti forlenger til tross for mange fristende tilbud

Foreløpig har han fått sparken av klubben som en direkte følge av fyllekjøringen. Ifølge flere engelske medier bekrefter klubben dermed at Richard Keogh vil finne seg en ny arbeidsgiver i fremtiden.

«Vi har sagt fra starten av at vi som klubb ikke vil tåle at spillerne eller personalet vårt oppfører oss på en måte som setter seg selv, deres kolleger og publikum i fare eller skader klubbens omdømme» skriver klubben ifølge BBC.

«Resultatet av prosessen har endt med at Richard Keogh fikk kontrakten sin avsluttet med øyeblikkelig virkning på grunn av grov oppførsel»

Bilulykken skjedde 24. september, da Richard Keogh, sammen med Tom Lawrence og Mason Bennett, var på vei inn i byen etter et felles arrangement i klubben.
Klubben kunngjorde raskt etterpå at spillerne umiddelbart ble straffet med en bot på seks ukers lønn hver, som er den maksimale straffen rent kontraktsmessig.

Imidlertid har både Tom Lawrence og Mason Bennett siden blitt dømt til en 12-måneders ‘samfunnstjeneste’, som omtrent er det samme som en betinget dom, men de kan fortsatt beholde jobbene sine.

Som et resultat endte Richard Keogh med å bli Black Per av de tre spillerne i den uheldige saken, og det er grunnen til at den 33 år gamle forsvareren nå er forbi Championship-klubben.

Richard Keogh kom til Derby tilbake i 2012, og byttet fra Coventry. Han har også spilt 26 kamper for Irlands landslag.