Attila Szalai

Det har vært klart en godt stund at den ungarske midtbanespilleren Attila Szalai er i ferd med å vokse ut av den tyrkiske ligaen. Midtstopperen har interesse fra en rekke klubber og ryktene den siste tiden har stort sett dreid seg om spanske klubber.

I følge den ungarske landslagssjefen Marco Rossi er Chelsea svært nær å hente Attila Szalai fra Fenerbahce. «Jeg tror han går til Chelsea. Han har blitt fulgt av klubber i Spania, men nå ser overgangen til Chelsea ut til å være komplett» sier Rossi ifølge Daily Mail.

Les: Mike Jensen kåret til årets spiller – hylles for sitt høye bunnivå

Ifølge avisen var 23-åringens rådgiver i London forrige uke for å diskutere en overgang. Overgangssummen sies å kunne lande på 20 millioner pund, drøyt 240 millioner kroner.

Chelsea har for tiden tre midtbanespillere med utgående kontrakter – Thiago Silva, Antonio Rüdiger og Andreas Christensen.

Szalai kom til Fenerbahce fra Apollon Limassol sist vinter og har kontrakt til sommeren 2025. Denne høsten står han oppført med 21 kamper. – Han er også en naturlig del av Marco Rossi «sitt landslag».

Süper Lig har vist seg å være en svært god kanal for spillere som ønsker å spille for en av de fem største ligaene, det spilles på svært høyt nivå og interessen er enorm. Fenerbahce ligger på tredjeplass, øverst med god margin Alexander Sørloth sin gamle klubb Trabzonspor.

Les: Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk