Landslagskeeper Kasper Schmeichel har funnet sin neste klubb

Etter et tiår i Leicester for danmarks beste keeper Kasper Schmeichel ble det rimelig raskt klart at Nice og Ligue 1 ikke var en perfekt match.

Det har har vært mye snakk om en retur for Kasper Schmeichel til Premier League denne sommeren. – Gamleklubben Leicester, Everton i krise og nyopprykkede Luton Town har vært i dialog med Nice og folkene til 36 åringen.

1.september smalt overgangsvinduet igjen både i Premier League og League 1 uten at noe annet skjedde enn av avtalen med Nice ble terminert. – Nå er 36 åringen klar for den belgiske klubben Anderlecht på en avtale ut sesongen.-Det er imidlertid opsjon på ett år til i avtalen.

Her kan han se frem til å bli en del av en raskt voksende koloni av dansker, som allerede inkluderer Anders Dreyer, Kasper Dolberg, Thomas Delanye og trener Brian Riemer.

Les: Vil enten skape tidenes angrepsduo eller ha klar en erstatter for Haaland

Anderlecht er en massiv klubb og tidligere lagkamerater fra forskjellige steder har alltid snakket høyt om dette stedet. Det var noe jeg virkelig hadde lyst til å være en del av, sier den danske landslagskeeperen til klubbens hjemmeside.

Det er imidlertid en opsjon i avtalen slik at den kan forlenges med ett år.

Les: Med den nye lønna som tilbys slipper Erling Braut Haaland å gå rundt i pysjamas

Schmeichel ble løslatt av Nice på overgangsvinduets siste dag, men har raskt funnet nytt arbeid bare fem dager senere.

Den 36 år gamle landslagsmålvakten får nummer 33 i Anderlecht.