Leroy Sané

Det var sjansen til å spille for Manchester City sin legendariske manager Pep Guardiola som ble utslagsgivende for Ferran Torres som Valencias yngste målscorer noensinne i Champions League i 2019 og med det satte seg selv grundig på kartet.

Det er så mange rapporter om at Manchester City har landet en avtale om å signere Valencia vingen at vi må begynne å tro det er sant. Klubben sa nylig farvel til Leroy Sane, da vingen vendte tilbake til Tyskland for å bli med Bayern München.

Les: Leeds har funnet sør-amerikansk spiss med «hyggelig» utkjøpsklausul

Spilleren de nå ser ut til å signere, har vært etterspurt i flere måneder. Torres gjorde 34 kamper i den nylig avsluttede La Liga-sesongen, og tiltrakk seg betydelig interesse fra både Liverpool og Manchester United.

Sistnevnte hadde identifisert Torres som et billigere alternativ til Jadon Sancho.

Ifølge kilder som Sky Sports og The Telegraph er City på nippet til å bli enige om en avtale for Torres. Begge kilder sier at initialsummen vil være på 20,9 millioner euro, noe som i langt lavere enn forventet, det forklares med det økonomiske presset som Valencia er under.

Ferran Torres og Manchester City skal være enige om en fem års avtale. Sjansen til å spille under Pep Guardiola var en viktig faktor for å overbevise Torres.

Les: Muligheten Liverpool ikke kan takke nei til