Lander gigantisk avtale, dumper Manchester United

Følger antageligvis pengene til Paris.(c) Bilde: Manchester United.
Top Article ad

Ander Herrera ser ut til å gå tilbake på sin muntlige avtale om en ny Manchester United-avtale fordi han har akseptert et enormt tilbud om å bli Paris Saint-Germain.

Den spanske midtbanespilleren er på utgående kontrakt, men det ble forventet han ville signere en forlengelse og bli på Old Trafford etter en serie samtaler.

Les: Manchester Evening News: Solskjær har funnet sin storscorer i Bruno

The Sun rapporterer imidlertid at Herrera i stedet har aktivert sin rett til å starte overgangssamtaler og har nå akseptert en fireårig kontrakt med Ligue 1-gigantene PSG verdt 150 000 pund i uken – mer enn 120 000 pund som angivelig ligger på bordet hvis han fortsetter i Manchester United.

Med ingenting i potten til Manchester United kan Paris Saint-Germain tilby den tidligere Athletic Bilbao midtbanespilleren en betylig signeringsbonus når han går inn portene på Parc des Princes.

Ander Herrera har vært ut og inn på laget både under Jose Mourinho og Ole Gunnar Solskjær. Herrera har lenge sagt det er viktig for han å spille mer, det vil han trolig kunne i Paris Saint-Germain.

Les på Popidol: Trailer: Absolutt alle med med i Quentin Tarantinos nye film

Det ryktes at Ole Gunnar Solskjær har planlagt store endringer i Manchester United i sommer hvor han vil tillate 4 stjerner å gå, men Herrera var en av de han ønsket å beholde.