Kurt Zouma kom til Chelsea da han fortsatt var en tenåring, forsvarsspilleren født i Lyon Frankrike har etter syv og et halvt år i klubben og hele tre utlån et ønske om å bo i London med sin familie. – Det ønske imidlertid rager ikke høyere enn han ønske om en fet lønning.

Athletic melder at Chelsea landet en avtale med West Ham om en overgangssum på 26 millioner pund. Problemet for byrivalen er at Zouma ønsker en lønn på rundt 125 000 pund i uken, en kraftig lønnsøkning i så fall fra dagens 46 000 pund i uken.

Les: Overrasker: Sier nei takk til bytteavtale med Bayern München

Zouma kom til Chelsea fra Saint-Etienne vinteren 2014. Siden har han blitt lånt tilbake Saint-Etienne, og til Stoke City og Everton.

De to siste sesongene har han vært en del av Chelsea og rimelig fast på laget, sist sesong ble det fem mål på 36 kamper. – Det er hans evne til å sette i gang angrep og bli med som har fasinert West Ham manager David Moyes. Så langt står Zouma på sitt lønnskrav, men de fleste eksperter tror ikke West Ham vil betale noen mer enn de allerede gir midtbanestjerne Andriy Yarmolenko (115 000 pund i uken).

Les på F7: Forbyr fyllekjøring med elefant

West Ham har lenge vært ute etter Kurt Zouma, de forsøkte seg faktisk på en låneavtale for tre sesonger da han gikk til Everton og på kjøp i fjor sommer. – Nå får de det som de vil, men det kommer til å koste skjorta, vi tipper ca 115 000 pund i uken)