Lander de denne spilleren blir det meget vanskelig å stoppe Juventus

516
Maurizio Sarri jobber seg igjennom 3, 20 pakninger om dagen.

En ting som er tydelig, Juventus har ikke tenkt til å la Champions League trofeet gå fra seg på nytt. – Får de til det de nå prøver på blir et meget vanskelig å stoppe dem.

Luis Suárez kan være på vei vekk fra Barcelona.

For ifølge Mirror er den uruguayanske spissen aktuell for en meget spennende overgang til Juventus før overgangsvinduet stenger den 2. september. – Det kan være meget bra for dem i internasjonale konkurranser, sjansen for at de møter noen av Luis Suárez sine tidligere klubber, Liverpool, Ajax og nåværende Barcelona i et sluttspill er meget stor.

Akkurat nå spiller Juventus sin første kamp i Serie A, oddsen for at de vinner årets serie er historisk lav, den storrøykende manageren Maurizio Sarri går glipp av kvelden kamp mot Parma. – Allerede ser de knallsterke ut. I skrivende stund er det pause i kampen mot Parma, Juventus leder 1 – 0.

Les: Bekreftet: Renato Sanches har landet i ny klubb

Overgangen kan bare skje hvis Barcelona klarer å sikre seg Neymar fra Paris Saint-Germain. – Det burde egentlig ikke være nødvendig, Barcelona har allerede angripere som Antoine Griezmann, Lionel Messi og Ousmane Dembele.

Vurderingen skal være at med Neymar på laget blir Barcelona et komplett angripende lag, men det vil koste skjorta, noe av det kan de hente inn igjen ved et salg av Luis Suárez.

Les på Popidol: David Bowie med 20 års legendarisk jubileums-konsert på vinyl

Videre blir det hevdet at Barcelona og Juventus også vurderer flere handler.

De to storlagene er i dialog om en byttehandel av midtbanespillerne Ivan Rakitic og Emre Can.