. (foto: chelsea, twitter)

Frank Lampard viste fram et Chelsea som med sommerens forsterkninger har effektiviteten i orden – på motstandernes banehalvdel.

Det var en stor dag da Christian Pulisic kunne gå ut på Stamford Bridge igjen til sin andre Premier League-kamp for sesongen. Amerikaneren har forsatt noe igjen før han er tilbake som en av de dominerende offensive kreftene hos Chelsea, men med Timo Werners sterke to scoringer/én assist og Kai Havertz´ scoring, begynner vi å ane resultatet av Lampards shoppingtur i sommer.

Les: Vi skjønner ikke hvem i huleste som skal stoppe Everton

Det sto 2-0 til Chelsea frem til rett før pause. Da våknet gutta til Hasenhüttl, og Danny Ings og Che Adams dro til med hver sin scoring rett før -og rett etter pause.

Timo Werner formulerte det forsiktig etter kampen: -I Tyskland sier vi alltid at forvarsarbeidet vinner titler. Når vi slipper inn så mange, er det hardt å vinne kamper og vinne titler.

Les på F7: I sommer skulle Newcastle bli det neste City – nå «sponser» supporterne klubben

Kommentaren var sikkert også rettet til Kepa, som denne gangen rushet ut og ga Che Adams den ekstra muligheten han trengte. Det endte 3-3 i kampen der tyskerne gjorde mye av jobben, men fikk unødvendig dårlig betalt for jobben.

Du er godt på vei, Lampard, men har en oppryddingsjobb å gjøre «der titlene vinnes».

Les: Luis Suarez er ikke noe mindre enn USTOPPELIG!