Arnold Origi var med å feire cupgull med Lillestrøm helt uten å finne alternative bruksområder for pokalen.

Åråsen: (SPORTEN) Det blir topp mot bunn på Åråsen, når Lillestrøm tar i mot Øygarden i runde 20 av OBOS-ligaen.

De gule og hvite fra Lillestrøm har virkelig fått opp dampen på høstsesongen! Startet sesongen svakt, men har nå gått ubeseiret på de siste 11 kampene. Siste 5 kampene har endt med tre poeng og dermed har LSK virkelig meldt seg på i opprykkskampen. Sist ble det en sterk 4-1 seier borte mot Stjørdals-Blink.


Lillestrøm har etter signeringen av Bjørn bergmann Sigurdarsson faktisk begynt å score mål også. Dessverre for LSK har ikke dette med spissen direkte å gjøre da han for det meste har vært skadet. Sliter også nå med en skade. Det har vel blitt med ett mål for den hjemvendte storscoreren. Kanskje har signeringen faktisk satt et riktig press på resten av laget slik at de har prestert etter evne i det siste?

Øygarden var av de aller fleste spådd rett tilbake til 2.divisjon, og slik ser det ut for øyeblikket også. Vinner noen viktige kamper innimellom som gjør til at de faktisk holder tritt med lagene over streken. Ligger for øyeblikket nest sist, men bare ett poeng opp Strømmen som er på 12.plass og to plasser over nedrykksstreken. Det er med andre ord håp for Øygarden, men det er kanskje litt for mye å håpe på med poeng her i dag mot seriens formlag? Tok tre viktig poeng mot Ull-Kisa i forrige runde.

Ikke noe sterkt bortelag heller, Øygarden. Står med 1-2-7 til nå. Lå under 0-4 mot Grorud i sin forrige bortekamp, men tok nesten poeng der da de kom tilbake med tre scoringer og tapte bare 3-4 til slutt.

Det kan bli flere debuter her i dag da begge lagene har vært aktive på overgangmarkedet. Mathisen, Braut-Brunes og Haraldsson er alle med i troppen til LSK. Hos Øygarden har Nii Noye Narh, Kristoffer Bidne og Kristoffer Stava kommet inn.

Lagoppstillinger:

Lillestrøm: Jo Coppens – Aleksander Melgalvis, Marius Amundsen, Philip Slørdahl, Simen Rafn – Kaan Karinen, Ifeanyi Mathew, Fredrik Krogstad – Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen, Torbjørn Kallevåg.

Øygarden FK: Borger Thomas – Erlend H. Larsen, Kevin Jablinksi, Fredrik Flo, Thor Kristian Økland – kristoffer Srava, Charles Ezeh, Sander Martiniussen, Peter Nerdaard – Njarte Haugsdal, Aune Heggebø.