Lars Lagerbäck på mandagens pressekonferanse på Ullevaal Stadion. Foto: Joakim Johansen / Sporten.com

ULLEVAAL (SPORTEN) Lars Lagerbäck tok mandag ut troppen til kampene for November. Men samtaleemnet ble mer på saken rundt Sørloth.

– Jeg har egentlig ingen flere kommentarer om det. Vi ble enige om å legge saken bak oss. Vi kommer ikke til å kommunisere dette mer eksternt. Vi har satt punktum, sa Lagerbäck til de fremmøte.

Hvor han gjentok ved flere spørsmål, om at han har lagt saken bak seg. Han sa og at det ikke har vært i tankene å utelatte Bundesliga-proffen fra den kommende samlingen.

LES: Molde-spiller inn i troppen til Norge:- Han har vært bunnsolid

Aleksander Særloth ble hentet av Julian Nagelsmann som erstatter for Patrick Schick som ble solgt til ligarivalen Bayer Leverkusen. Sammen med Joshua King og Erling Braut Haaland utgjør han spissalternativene. – Det var nok det letteste i uttaket denne gangen, sa Lagerbäck om trioen.

Saken rundt ham og Sørloth har fått enorm interesse fra både tyske og norske medier. For etter forrige samling, hvor de to havnet i ordkrig mot hverandre.

LES: Er dette Neuers arvtager?

Forsoning

Saken fortsatte etter at spillerne reiste til sine respektive klubber. Fotballforbundet gikk så ut med en pressemelding der Lagerbäck tok noe selvkritikk, men også var klar i kritikken av Sørloth etter det omtalte møtet.

Senere samme kveld gikk Leipzig-spissen ut via NTB med et kraftig motangrep. Det måtte forsoningsgrep til, og de ga resultater. Tre dager etter mediekrangelen var partene forsont og enige om å gå videre.