Arsene Wenger.

Mbappé er i hus hos Real Madrid, franskmannen skal bare gjøre unna et EM-sluttspill først. Overgangssagaen er endelig over! Arsene Wenger har opplevd det hele på utsiden, men har fortsatt ikke helt sluppet at verdens tredje beste spiller aldri kom til Arsenal.

I 2016 var unge Mbappé klar for å bevege seg, Arsene Wenger gjorde alt for å overtale landsmannen til Arsenal-signering, men kom til kort.

LES: Manchester United i møte med Mauricio Pochettino rett etter Thomas Tuchel

– Jeg dro til foreldrene hans og prøvde å overbevise dem. På den tiden var han litt sjenert og folk hadde begynt å spørre ham om hans første autografer i Monaco. I begynnelsen av karrieren har du ikke for mye press på deg, og de klarte å overtale ham til å forlenge ved å love ham at det ville være lettere for ham å spille i Monaco enn i Arsenal, Liverpool eller Real Madrid, forteller Wenger ifølge Goal.

Hadde Mbappé endt opp hos Wenger i 2016 og fått fotballoppdragelsen på balløya hos den legendariske Arsenal-treneren og ikke hos PSG (fra 2017), tror vi franskmannen ville ha sittet igjen med færre milliarder, men også mindre rammet av grådighet (som Bayerns sportsdirektør beskrev det).

ENGELSKE KLUBBER. Premier League-gigant har bestemt seg for å hente Xabi Alonso