Ikke sikker på at 22-åringen angrer på at han måtte bli.

PSG supporterne har fått oppleve det nesten utenkelige å ha Neymar, Mbappé og Messi på banen i samme drakt, men hadde det vært opp til den yngste av spillerne, hadde situasjonen vært en annen.

Det har vært en lang prosess for å få Mbappé til å signere forlengelse, og da Neymar forlenget tidligere i år trodde PSG-supporterne at dette var signalet på at også Mbappé ble. Men det kom aldri noen signatur fra franskmannen med kontraktsutløp neste sommer.

Les: Arild Sundgot sparket etter sju strake tap

Så åpnet porten for Lionel Messi, og PSG-bossen sa at «nå var det ingen grunn for Mbappé å bytte klubb». Resultatet ble også at Haalands toppscorer rival gjorde seg klar til siste sesong på Parc des Princes.

Men det var ikke planen hans.

-Jeg spurte om lov til å bytte, fordi på det tidspunktet jeg besluttet å ikke forlenge, så ønsket jeg at klubben skulle motta overgangssum så de kunne hente en erstatter med kvalitet, begynner Mbappé ifølge RMC Sport.

Det gikk rykte om at Mbappé forsøkte å presse frem en exit så sent som i august, noe han sier er helt feil.

-Jeg sa det tidlig, så at klubben kunne reagere. Jeg ønsket at alle skulle komme styrket ut av det her, så vi kunne skilles gå en god måte, fortsetter 22-åringen.

(foto: psg, twitter)

Likevel skal det ikke være noen tvil om hvor lojaliteten ligger de neste månedene.

-Jeg har en god avtale og respekterer den. Jeg sa at hvis de ville at jeg ble, så gjorde jeg det, avslutter Mbappé.

Les på Engelske klubber: Norsk mannefall i Premier League

Fra 1. januar åpnes det opp for å forhandle med andre klubber – hvis 22-åringen til da ikke har funnet ut at PSG ruler og går for forlengelse.

Les: Da de tapte mot ferieøya Mallorca fikk sjefene nok