Drømmen kan bli virkelighet. (foto psg, twitter)

Med alt kaoset rundt den franske superstjernen Kylian Mbappe er det nesten litt skuffende hvis han velger å bli værende i Paris. Liverpool, Arsenal og ikke minst Real Madrid har jobbet for å hente han. Mens Liverpool tenker på han som en erstatter for Mohamed Salah, har Real Madrid vært klare i flere år.

FootballTransfer skriver at Kylian Mbappe er fortsatt fullt dedikert til sin pågående sesong med Paris Saint-Germain, og det er ingen indikasjoner på noen interesse fra Liverpool.

Les: Suksessmanager Roberto De Zerbi avviser Manchester United interesse

De som er nær angriperen har avvist alle forbindelser til de røde, og peker på tidligere spekulasjoner om et Anfield-bytte som langt unna målet. Til tross for nylige rapporter, er Mbappes primære fokus å styre PSG vellykket gjennom Champions League-gruppespillet.

Paris Saint-Germain fikk en sen straffe mot Newcastle tirsdag kveld som Mbappe satte og sikret et poeng.

Det understrekes at Mbappe vil utsette eventuelle avgjørelser angående hans fremtid på Parc des Princes til det er større klarhet om PSGs stilling. Franskmannen er forpliktet til å sikre at PSGs interesser blir ivaretatt i fremtiden, uavhengig av hans eventuelle valg.

LES: Carlo Ancelotti svarer på Jude Bellingham sammenligning med Zinedine Zidane

Den franske klubben er nå andreplass i sin gruppe, neste kamp er borte til Borussia Dortmund. Hvis de vinner, vil de sikre fremgang til knockout-stadiene av konkurransen, uavhengig av Newcastles resultat mot AC Milan.