Tuchel ser mot City.

Vi har opplevd litt merkelig oppførsel fra Paris Saint-Germain sin nest største stjerne Kylian Mbappe i det siste, ikke så ille som den største Neymar, men nok til at det blir lagt merke til.

Det franske supertalentet har tydelig vist misnøye når han har blitt byttet ut og forholdet til manager Thomas Tuchel virker litt anstrengt. – I tillegg er det litt lenger mellom målene.

Les: Tidligere Arsenal-spiller og Xavi involvert i en herlig overgangsrøre

Nå kan mye av grunnen være avslørt. Journalist Oriol Domenech som er godt plugget inn i overgangsmarkedet og spesielt det spanske forteller i et intervju med Catalunya Radio at en avtale om personlige betingelser er avtalt med Real Madrid. «Fra det de forteller meg fra forskjellige klubber som har kontaktet ham, har Madrid det stengt muligheten»

«Når Mbappe tar drar, i 2020 eller 2021, vil han reise til Madrid.» Med kranglingen som Mbappe legger opp til med sin manager virker det som om målet er en overgang allerede til sommeren.

Oriol Domenech sa ikke noe om innholdet i den personlige avtalen, men den blir helt sikkert ikke billig. – Real Madrid vet at det vil koste å hente MBappe ut av Paris Saint-Germain og jobber nå med et bud i størrelsesorden 250 millioner euro som for tiden er over 2,5 milliarder kroner..

‘Los Blancos’ manager Zinedine Zidane har lenge vært en stor beundrer av 21-åringen noe han ikke har lagt skjul på.

Da han snakket om sin landsmann i november, uttalte den franske treneren:

«Du vet at jeg har kjent ham lenge.»

«Jeg er forelsket i ham, først som person, fordi han kom for å prøve en prøve her for lenge siden.»

Mbappe har scoret 14 mål i 16 Ligue 1-opptredener denne sesongen, men han har blir kritisert for de mange «trefninger» med manager Thomas Tuchel.

Den siste saken kom lørdag kveld da han reagerte på bli byttet ut mot Montpellier.