Ikke nok glam for Mbappé å spille med Messi.(foto: psg, twitter)

Røyken rundt Lionel Messi har lagt seg, kampen om Harry Kane pågår for fullt. I Paris jobbes det på høygir for å løse Kylian Mbappé-saken, mens det i Torino er et mønster som signaliserer at CR7 igjen er i bevegelse.

Kunne vært litt av en roman, men dette er sommeren der faktisk alt kan skje i fotballens verden.

Les: United risikerer å få både Lukaku og Saul Niguez stormende mot seg

Ifølge RMC Sport har Mbappé fortsatt ikke har gitt tilbakemelding på PSGs siste kontraktstilbud, som inkluderer ny femårsavtale med lønnsforhøyelse og opsjon på ytterligere ett år.

På tirsdag kom en haug med spanske og engelske medier med påstanden om at det har tikket inn et bud fra Real Madrid. Den alltid tilstedeværende overgangsjournalisten Fabrizio Romano hevder at budet ligger på 160 millioner euro.

Ifølge den franske TV-kanalen TF1 ble dette budet raskt avvist av PSG, som ikke har planer om å slippe 22-åringen – hvertfall ikke til denne summen. For ifølge TV-kanalen forventer PSG at Real Madrid bruker jekken, og følger opp med flere bud.

(foto: psg, twitter)

Når Mbappé fortsatt nekter å forlenge med PSG og budet fra Real Madrid antar monsterlignende proposjoner, skjønner vi ikke hvordan 22-åringen skal holdes igjen i Paris. Vi skjønner heller ikke hvordan kriserammede Real Madrid kan hente frem friske milliarder, men Perez har tydeligvis funnet en hemmelig dør til et ubrukt skattekammer.

Les på F7: UEFA-sjef Aleksander Ceferin vil legge agenter til i Fair Play regler

Hvis Mbappé forsvinner fra Paris i sommer, hva så?

RMC Sport hevder Leonardo og gjengen jobber med en Plan B, der Evertons Richarlison er pekt ut som erstatter.

Vi i Sporten.com mener det sammenfallende rotet med Ronaldo hos Juventus og det som skjer i Paris ikke er tilfeldig.

Ronaldo kom sent igang med preaseason-oppkjøringen hos Juve og startet på benken mot Udinese i sesongåpningen. Plusser du på noen ulne uttalelser fra Max Allegri som ikke akkurat vitner om at manageren er trygg på at CR7 blir med hele veien videre, virker det som noe er på gang.

L´Equipe hevder Ronaldo sammen med agent Jorge Mendes jobber på for en overgang til Manchester City – hvis klubben mislykkes med Harry Kane-overgang.

Les på Engelske klubber: Southampton kjøper Evertons yngste debutant

Blir Kane City-spiller, er døra uansett lukket for Ronaldo.

Det går mot Kylian Mbappé-exit, noe som skaper et stort krater hos PSG. Henter Leonardo Ronaldo i sommer, kommer foreningen Messi og Ronaldo til å overskygge alt. Dette er en once in a lifetime mulighet for PSG å ha sitt El Clasico hver eneste uke – med de to aller største ikonene på samme lag.

Har fokus, men på hva? (foto: ronaldio, twitter)

Forsvinner Mbappé, tror vi sterkt på at det er duket for Ronaldo-overgang til PSG. Neymar, Messi, Ramos og Ronaldo som samles i samme målfeiring? Iiiiiiik!

OPPDATERT: Bekreftet: Harry Kane blir hos Tottenham!

Les: Nå løser det seg for Lucas Torreira