Het kveld på Emirates.

Manchester City-spillerne er alt annet enn tapsvante. The Treble-mesterne gikk på en tap i Community Shield mot Arsenal på straffekonk, men dette var før sesongstart. I Premier League måtte City igjen se seg slått av Arsenal etter en scoring i de siste minuttene av kampen. Det kokte på Emirates resten av kampen – og etter.

Kyle Walker ble filmet i et kraftig utbrudd mot en Arsenal-assistent, det var helt klart noe hadde provosert City-kapteinen. På landslagspause har han fått litt avstand og tid til å fortelle sin side av historien.

LES: Evans fikk beskjed om å legge opp

-Jeg liker ikke å tape. Et par kamper tidligere ville Nico (Arsenal-assistent), som tidligere har jobbet i City, ikke shake hands da vi slo ham, begynner Walker ifølge Manchester Evening News.

-Da vi tapte ville han gjerne shake hands, og det reagerte jeg på, kommer det fra Walker. Et lite understatement, vil vi si.

Så kommer en slags innrømmelse av at han ikke helt taklet tapet mot jyplingene hos Arsenal.

-Jeg har ikke vært i kontakt med ham. Jeg har konsentrert meg om det engelske landslaget, men jeg kontakter ham nok. Det ble nok litt for mye, avslutter Walker.

LES OGSÅ: Liverpool-stjerne følger Ryan Reynolds med investeringer