Kristoffer Klaesson

Oslo-gutten Kristoffer Klaesson som har vokst opp med Vålerenga er i ferd med å ta på seg «de store keeperhanskene». To og et halvt år etter 23 åringen signerte for Leeds fikk han endelig sjansen fra start.

Klaesson stengte målet i gårsdagens 3 – 0 seier over Birmingham og sikret med det tre svært viktige poeng i kampen for en retur til Premier League.

Det var verdt ventetiden!

Er rimelig sikker vi får se mye mer til Kristoffer Klaesson som for anledingen virkelig har latt seg inspiere av Leeds sitt kallenavn «The Whites».

Les: Arsenal-profil lar seg likevel ikke friste bort fra Emirates

En svært viktig seier for Leeds som tapte de to siste kampene i det gamle året. – Det var en end større krise for Wayne Rooney som overtok Birmingham i oktober og umiddelbart fjernet all selvtillitt i laget.

Etter bare to seiere på 15 kamper kommer ikke Wayne Rooney til å overleve dagens som Birmingham manager. ! garantert!

Det var Kristoffer Klaesson første tellende kamp fra start for Leeds’ førstelag. I mars i fjor slapp han til som innbytter i Premier League. – Klaesson var nærmest ugjenkjennelig der han stod i buret til Leeds, med et bleket hår og en god gammeldags hockeysveis på topplokket.

RADIOSPORTEN: Tidligere Liverpool-stjerne har seks måneder på å overbevise hos den perfekte klubben

Mandagens seier tok Leeds opp på 48 poeng. Det holder til en fjerdeplass etter 26 runder.

Patrick Bamford, Daniel James og Crysencio Summerville scoret målene som ordnet det.

Wayne Rooney har kun vunnet to av 15 kamper siden han ble hentet inn som Birmingham-manager i oktober. Klubben raser nedover tabellen og er i ferd med å rote seg inn i nedrykksstriden.


Leicester topper tabellen på nivå to i England suverent. Det skiller ti poeng ned til toer Ipswich.