Kristoffer Gunnarshaug tilbake der han hører hjemme

Kristoffer Gunnarshaug er tilbake der han hører hjemme. På Haugesund Stadion. Foto: FK Haugesund.

Ideen til FK Haugesund var sikkert å gi den 19 år gamle midtbanespilleren Kristoffer Gunnarshaug litt kamptrening i lavere divisjoner for så nå, på årets første arbeidsdag hente han tilbake til klubben.  – En annen grunn er at midtbanen er den delen av laget som er best dekket med blant andre Christian Grindheim og Frederik Gytkjær(som vi venter litt på)

Nå som låneavtalen med en av Eliteseriens aller fineste midtbanespillere Babajide David Akintola er over og han har reist tilbake til FC Midtjylland er det sikkert på plass å hente opp noen nye talenter.

Les: United blar opp for stjernestopper!

Kristoffer Gunnarshaug har allerede flere sesonger bak seg i FK Haugesund-systemet og skrev onsdag ettermiddag under papirene som innebærer at han nå returnerer til klubben etter å ha tilbragt et halvt år i Lysekloster IL.

Den teknisk slepne 19-åringen gikk gradene i Sportsklubben Haugar før han som 15-åring ble FK Haugesund-spiller i 2015. Den offisielle debuten fikk Kristoffer Gunnarshaug siden i forbindelse med 1. runde-kampen mot Skjold i den norske cupen i 2018-sesongen.

Les: Storscorer i Championship får sjansen i Premier League

Tror på snarlig gjennombrudd i Eliteserien
Etter overgangen til Lysekloster i juli fikk Gunnarshaug siden 12 seriekamper i Norsk Tipping-ligaen og tegnet seg for tre seriemål.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å komme tilbake til FK Haugesund og er klar for å gi absolutt alt fremover for å vise at klubben har gjort lurt i å hente meg tilbake. Jeg ser virkelig frem til å starte sesongoppkjøringen og ville ikke ha returnert nå om jeg ikke hadde håp om å få mye spilletid i Eliteserien denne sesongen, sier Gunnarshaug som blir ytterligere et tilskudd til den lokale stammen av spillere i årets FKH-mannskap.

Sportssjef Jostein Grindhaug er veldig tilfreds med at Kristoffer Gunnarshaug er tilbake i FK Haugesund.

– Kristoffer er en ung, lokal spiller med mange kvaliteter og et stort utviklingspotensiale. Han passer perfekt inn i den profilen vi ønsker å ha med unge, lokale spillere og vi er selvsagt veldig fornøyd med at han nå returnerer til FKH og blir en del av satsingen vår de neste årene.

Kontrakten til Kristoffer Gunnarshaug med FK Haugesund strekker seg ut sesongen 2021.