Kristoffer Ajer

Den norske landslagsstopperen Kristoffer Ajer er en særdeles stabil spiller som de aller fleste ønsker seg i sitt forsvar. – Ajer sitt svakeste område er bidrag til angrepet, en svakhet som manager Brendan Rodgers jobbet intenst med å forbedre før han meldte overgang til Leicester i 2019.

Kristoffer Ajer har i stor grad lykkes med å se fremover, derfor overrasket det mange at Rodgers som stadig vekk hyllet nordmannen ikke tok han med i sekken til Premier League.

Har vært i Celtic siden 2016

The Northern Echo skriver at Bayer Leverkusen er svært interessert i å sikre seg Kristoffer Ajer, dette kommer bare et par dager vi kunne registrere at Newcastle manager Steve Bruce hadde han på sin shortlist. – Hva som skjer nå som stolleken for manageren fortsetter for full styrke er usikkert. Steve Bruce er ifølge en samlet engelsk presse favoritt til å overta etter Carlo Ancelotti som er på vei tilbake til Real Madrid.

Les: Marca: Real Madrid har på plass Zidane-erstatteren

23 år gamle Kristoffer Ajer har bygget seg opp til å bli en særdeles viktig del av Celtic, nå som det er interesse fra en rekke klubber må han gjøre en avgjørelse. – Det blir vennskapskamp mot Luxembourg onsdag kveld, det kommer ingen avgjørelser før etter landslagspausen.

Det er ett år igjen av kontrakten, og det snakkes om en prislapp på rundt seks millioner pund.

Bayer Leverkusen ble nummer seks i Bundesligaen, mens Newcastle endte på 12. plass i Premier League.

Les: Jesse Lingard dumpet