(c) bilde: Florø Fotball: Patrik Johannesen

Florø var meget godt vant, i to sesonger hadde de Endre Kupen som nesten scoret i hver eneste kamp. Men så ble måltyven fristet av Eliteserien og signerte med Bodø/Glimt. – Han hadde knapt satt sine knotter på Aspmyra stadion før han ble skadet, Han slet korsbåndet og mister hele 2018 sesongen. 

Les: Ble hengende fast i underlaget – Kan være alvorlig

Florø hentet en måltyv fra Færøyene som skulle erstatte Endre Kupen, men det gikk ikke Patrik Johannesen. Før sesongen var alle imponerte og han viste frem sine scorings-evner, bant annet hat-trick i treningskamp mot Hødd. Men så startet sesongen og han ble skadet. Hele våren og sommeren gikk uten å få spilt. Når han først kom innpå i høst var klubben i krisestemning og hadde fått bygd en struktur rund andre angrepsspillere de trodde mer på. (Lorent Callaku og Moses John Dyer).

Best for begge parter, reiser hjem til Færøyene og spiller for en klubb der:

Vi har hatt ein veldig god dialog med Patrik og er blitt samde om at vi terminerer kontrakten. Han er ein veldig sympatisk kar som forklarte at han ikkje var heilt fit for å kunne bidra for klubben i kampane som står att. Difor har vi kome til ei semje som er god for begge partar» sier daglig leder i Florø Fotball, Harald Gjervik.

Les: Wayne Rooney ladet friskpark-kanonen!

Johannesen har allerede reist hjem til Færøyene der han har en kjæreste å trøste seg med.

Det er to poeng opp til Notodden og ni poeng ned til Levanger som ikke er til å redde.