Krever unnskyldning: «Juventus lyver»

Cristiano Ronaldo ble sittende på benken og Juventus sine bortforklaringer skaper mer trøbbel. – Nå krever den koreanske ligaen unnskyldning.

Cristiano Ronaldo satt på benken i hele 90 minutter da Juventus spilte 3-3 på fredag mot et utvalgt lag fra den sørkoreanske K-League.

Litt som å kjøpe billett til Elvis og få Bjøro Håland som erstatning

I kontrakten i forbindelse med arrangementet står det Ronaldo skulle spille minst 45 minutter.  Mange fans tok turen for å se Ronaldo spille og arrangørselskapet Fasta har mottatt en rekke søksmål.

Les: Bekreftet: Wolverhampton gjør det igjen!

Nå krever den koreanske ligaen en offisiell unnskyldning fra Juventus.

«Vi er veldig skuffet og opprørt over den uansvarlige oppførselen til Juventus, og vi oppfordrer dem på det sterkeste til å komme med en oppriktig unnskyldning og forklaring på Ronaldos manglende tilstedeværelse på banen,» sier Skysports.

«Poenget er at Ronaldo ikke spilte et eneste minutt til tross for kontraktsforpliktelsene. Juventus har verken unnskyldt eller forklart hva som skjedde på dagen, lyder det fra K-League.

Juventus fikk 24 millioner kroner for å spille kampen som ble forsinket da italienerne «satt fast» både på flyplassen og i trafikken.

Juventus hevder det tok omtrent en time og 50 minutter å komme seg ut av flyplassen, men det viste seg å være en løgn.

«Alle 76 medlemmer av Juventus-delegasjonen var gjennom kontrollen i løpet av 26 minutter», skriver K-League.

Les på Popidol: «Streaks» og andre avhengighetsskapende funksjoner kan bli ulovlig

Det bygger opp til massesøksmål:

Juventus har foreløpig bare uttalt ‘muskeltretthet’ som årsaken til Cristiano Ronaldos manglende spilletid. En advokaten har begynt å samle sammen tilskuere som kunne tenke seg erstatning, det var totalt 60 000 mennesker på stadion. – Kravet som fremmes vil være 500 pund for kompensasjon av en dag brukt og kostnaden på billetten, pluss 6 000 kroner for «emosjonelt stress»

Kjapp hoderegning hvor alle krever og vinner må arrangøren ut med 12 000 kroner x 60 000 som tilsammen blir 720 000 000 kroner.

Les: Real Madrid har lagt inn bud på 540 millioner kroner