Jürgen Klopp og Liverpool har også et anstrengt forhold til VAR, men har skjønt alternativet ikke blir bedre. (foto: Liverpool)

På onsdag kom VAR igjen på diskusjonsbordet der kritikken hagler mot det «idiotsikre» videodømmingssystemet som har fått flere Premier League-managere til å dra på seg karantener for utskjelling av dommere, som tar eller endrer avgjørelser basert på VAR som viser seg å være feil.

En resolusjon er nå formelt sendt til Premier League som krever at det blir holdt en avstemning om å avskaffe systemet allerede fra neste sesong.

LES: Vil signere Kevin De Bruyne og Sergio Ramos

Det har vært en kontroversiell sesong for videoassistentdommeren (VAR) etter flere omstridte avgjørelser, inkludert Anthony Gordons kontroversielle vinnermål mot Arsenal i november.

Andre kontroversielle hendelser inkluderer at Jeremy Doku fanget Alexis Mac Allister i ribbeina med en høy fot under mars oppgjør mellom Liverpool og Manchester City, samt at Fulham fikk to diskutable straffer mot Wolves.

Som et resultat har det vært mye diskusjon rundt fremtiden til VAR.

Og nå har Wolverhampton Wanderers formelt sendt inn en såkalt ‘resolusjon’ til Premier League som ber om at videoassistentdommeren skal skrinlegges denne sommeren.

Det er ifølge en rapport fra The Athletic, som hevder Wolves’ avgjørelse vil «utløse en avstemning» når representanter for de 20 klubbene samles til deres årlige samling 6. juni.

F7: Ronaldo har bestilt Manchester United-stjerne

The Telegraph-journalister kastet seg over telefonene for sjekke stemningen der ute. Ifølge Telegraphs kilder hos ti Premier League-klubber, var ikke en eneste klar for å droppe VAR.

Med krav om at 14 av 20 klubber må stemme for endringen, kan vi trygt si at forsøket på å skrote VAR har tapt.