Tiemoué Bakayoko

Det er sjeldent og som regel motsatt, en spiller vil gjerne spille litt til. Tiemoué Bakayoko havnet i en voldsom krangel med AC Milan manager Gennaro Gattuso etter han nektet å bli byttet inn. – Trolig er han nå ferdig i klubben.

Etter det var spilt nesten 30 minutter oppstod situasjonen på San Siro som alle i Italia nå snakker om. AC Milan tok imot Bologna til det som er en viktig kamp helt på tampen av sesongen, AC Milan har Champions League på skuddhold, men da måtte det bli tre poeng.

Argentineren Lucas Biglia hadde pådratt seg en skade, og Milan-trener Gennaro Gattuso snudde seg mot Tiemoué Bakayoko på benken.

Hadde tydeligvis ikke lyst til å spille

Sky Italia skriver at Tiemoué Bakayoko som er på utlån fra Chelsea ønsket mer tid til å varme opp først, noe som gjorde at Gennaro Gattuso fyrte på alle pluggene.

Det som ser ut som et «f*** off, man» fra Bakayoko ble fanget opp av tv kameraene i det i den høylydte ord vekslingen og viftingen med armene som oppstod.

Les: Manchester United blar opp 150 millioner for å bli kvitt superstjerne

https://twitter.com/goal/status/1125518434408783873

Foran franskmannen satt en sjokkert innbytter Patrick Cutrone og fikk med seg nok til å ta det med i sine memoarer.

Les: Skriver kontrakt etter låneopphold fra Watford

https://twitter.com/markstevens_cfc/status/1125505804554178561

Franskmannen ble sittende på benken kampen gjennom, og Gattuso sendte i stedet José Mauri på banen, som erstatter for skadde Biglia.

Etter kampen ga Gattuso tydelig uttrykk for at han ville håndtere situasjonen internt, men ga også noen tydelige hint om hva som venter 24-åringen.

«Min mening er at du ikke kan være respektløs mot garderoben. Resten kommer vi til å løse oss imellom. Etter sesongen er over vil vi avgi stemmer for hvem som har oppført seg bra og dårlig. Problemet kommer til å bli tatt hånd om i garderoben, på mitt språk. Det egner seg ikke på TV», sier Gattuso ifølge Sky Sport Italia.

Verdensmesteren fra 2006 sier følgende om hvordan han opplevde situasjonen:

«Det tok ham en stund å gjøre seg klar, så jeg valgte José Mauri. Jeg ventet i åtte minutter og han hadde ikke engang fått på seg leggbeskytterne, så jeg byttet».

AC Milan vant mandagens møte med Bologna 2-1 og klatrer dermed forbi AS Roma opp på femteplass og er i høyeste grad med i kampen om en topp fire-plassering, som gir Champions League-spill neste sesong.