You shall not pass!

For noen uker siden gikk ryktet om at Manchester City var noen svinger unna avtale med Napoli om spilleren som i de riktige omgivelsene kan gi Virgil van Dijk konkurranse om status som verdens beste midtstopper. Nå ser det ut som senegaleseren er på god vei til Manchester, men det kommer til å gjøre vondt.

Napolis hyperaktive president fjerner all tvil om at Koulibaly skal bringe klingende euro i kassa. 29-åringen ønsker seg videre, beilerne står på døra og De Laurentiis vet å utnytte situasjonen.

Les: Sergio Ramos med overraskende bønn til Messi

-Koulibaly er på vei ut, hvis transfermarkedet tillater det. Så hvis markedet lar oss selge denne forrykende gode spilleren, så vet vi hvordan vi skal erstatte dem, sier Napoli-boss ifølge Goal (Milik ble også omtalt av de Laurentiis i samme situasjon som vår mann, men vi klippet polakken ut av setningen).

Hvis overgangsmarkedet tillater det (Les: fortsatt løssluppen bruk av penger)

Manchester United var inne i bildet forrrige sesong, men skal ha gitt seg på 80 millioner euro. PSG skal også ha snust, vurdert og takket for seg. Nå hevder France Football at Koulibaly og City har gjort unna forhandlingene om de personlige betingelsene for å rydde vei for overgangen.

Les på Spansk fotball: Sport: Barcelona er enig med Liverpool-spiller

Napoli-presidenten gidder ikke å høre unnskyldinger som vanskelige virustider, bla., bla. Chelsea har vist at når viljen er der, er det alltid noen ekstra hunde millioner å hente frem fra under klubbsenga.

For seks år siden kjøpte De Laurentiis Koulibaly fra Genk for 8 millioner euro, nå forventer presidenten ti-gangen.

Manchester City trenger virkelig en «Van Dijk» til å tette igjen de siste hullene i forsvaret. Vi tenker Napoli-presidenten sitter på de sterkeste kortene. Dette kommer til å gjøre vondt, men vi tenker den langsiktige verdien av Koulibaly i troppen kjapt leger såret.

Dette skjer.

Les: Solskjær smiler lurt, vet United har truffet blink