Feit John Lennon

Det som har skjedd nå har sjokkert fotballverden og samtidig åpnet opp for at agenter i fremtiden fint kan tøye reglene.  Mino Raiola er agent for Paul Pogba og Matthijs de Ligt, og han har blitt frikjent og kan jobbe igjen.

Fotballoverganger på høyeste nivå inkluderer ofte agenter, og fredag ​​ble Paul Pogbas agent Carmine «Mino» Raiola fullstendig forsikret om at han kunne gjenoppta sitt arbeid med umiddelbar effekt over hele verden.

Det skjedde da International Football Federation (FIFA) valgte å avskaffe tre måneders karantene som Raiola, best kjent som Mino Raiola, mottok fra Fifa i mai.

På den tiden valgte Fifa å følge etter den italienske fotballforbundet (FIGC) som i april tildelte den italiensk-nederlandske Mino Raiola en karantene på tre måneder.

Les: To AC Milan legender tilbake på San Siro

FIGC fjernet karantenen på torsdag, og Fifa fulte formelt fulgte etter på fredag ​​med en beslutning som også involverer Vincenzo Raiola, kusine til Mino Raiola.

-Formann for FIFAs disiplinære komité har utstedt en prosedyrebestemmelse i dag (fredag, red.). Og informert Carmine Riola og Vincenzo Raiola om at den verdensomspennende utvidelsen av karantene deres er blitt kansellert med umiddelbar virkning, ifølge en uttalelse fra FIFA.

Onsdag denne uken suspendert International Sports Court (CAS) karantene utenfor Italia etter en 51-årig fotballagts klage, og i torsdag fulgte en domstol i Italia.

Ifølge AFP var karantene først og fremst på grunn av Mino og Vincenzo Raiola som ulovlig kapret Gianluca Scamacca fra spillerens forrige agent.

Les: Julian Brandt valgte bort Tottenham av en overraskende grunn

Det skal ha skjedd da ungdomsspilleren var i PSV Eindhoven.