Var ikke så artig likevel å være free agent. (foto: barca, twitter)

Ousmane Dembélés vingling det siste året har vært en lidelse å følge. 25-åringen har neket å betale tilbake for Barcelonas ekstreme tålmodighet med hans utallige skader, fravær av profesjonalitet og prestasjoner, med å signere forlengelsen Xavi nærmest trygler ham å ta. Spilleren var ikke klar for å spille for mindre enn de 3,5 millioner kroner i ukelønn han innkasserer. Nå har tydeligvis noe endret seg.

Agenten til den franske landslagsspilleren har banket på det som er av dører til de rikeste klubbene som kan redde Dembélé fra lønsskutt og «uår».

LES: Forlot ungdomsklubben for Liverpool – nå vender Joe Allen tilbake

Nå har noe endret seg på bakrommet hos Dembélé. Free agent tilværelsen til 25-åringen var tydeligvis ikke så fri. Mundo Deportivo hevder spilleren nå signerer kontrakt der han takker ja til 40 prosent i lønnskutt (iiik!). Den spanske avisen hevder det dreier seg en toårskontrakt. Denne gangen er det Dembélé som venter på Barca-ledelsens tommel opp.

Med Barca-mål Raphinha på god vei til Chelsea (selv om han selv vil til Barcelona), tipper vi Barcelona-ledelsen kommer til å gi Demélé en ny mulighet. Et solid lønnskutt var det som måtte til.

LES: Tottenham presenterer sommerens signering nummer fem