Kongen blir i byen

(c) Bilde: VIF: Mohammed Abu

Vålerenga er ikke snaue i beskrivelsen når de skal fortelle at Mohammed Abu har forlenget med klubben. De har blitt veldig rojalistiske på Oslo øst når de nå forteller at kongen blir i byen og vil bekle den «kongeblå» drakta i tre år til. 

26-åringen kom inn på Vålerengas midtbane i høst og har gjort et formidabelt inntrykk på både medspillere, trenere og fans.

Les: Adrian Rabiot: Dette skal jeg ha for å spille for dere

Valget om å signere for Vålerenga var veldig enkelt!

Mohammed Abu
Nå har Abu signert en ny avtale med Oslos stolthet, og han skal bære den kongeblå drakta ut sommeren 2022.

– Avgjørelsen var veldig enkel. Jeg har blitt godt tatt imot av alle i klubben, og dette er en stor dag for familien min og meg. Jeg skal nyte dette, og bruke hver dag til å bli bedre som spiller for å hjelpe klubben til å nå sine mål, Mohammed Abu til Vif.no

For Ronny Deila er nå en av de viktigste brikkene på plass for at laget han bygger skal fortsette utviklingen mot toppen av norsk fotball.

– Jeg tror dette kan bli et fruktbart samarbeid for alle parter. Abu trives veldig godt her, og han forsterker laget vårt. 6’er-posisjonen som Abu bekler er den viktigste rollen i min spillestil, sier hovedtreneren.

Vålerenga ligger på en sjetteplass i Eliteserien og møter Stabæk i det som for dem er en skjebnekamp om to dager. Stabæk ligger likt i poeng med Start på kvalikplass, med tap for Vålerenga tar de et skritt til i retning av OBOS-Ligaen.