(foto: bayern, twitter)

Der Klassiker. Den siste uken før kampen mellom Bayer München og Dortmund bygger det seg opp en trykkoker av energi i begge byene. Så venter nitti minutter med steam som skal slippes ut. På lørdag, som så mange ganger før, var det Bayern-supporterne som kunne hylle seg selv og sine: Fortsatt best i Bundesliga!

Tysk media hadde før kampen trukket frem Lewandowski/Haaland-duellen om hvem som er den største goalgetteren i Bundesliga. 21-åringen har fått sin sesong amputert med skader, Big Lew har i mellomtiden fortsatt med å gjør det han gjør bedre enn noen.

Les: Manchester United er reddet

I der Klassiker, Haalands siste, ble verken 21-åringen eller Dortmund noen trussel mot storebror. 3-1 seier med Lewandowski-scoring og Bayern Münchens 10. ligatittel på rad.

Vi bøyer oss i støvet for prestasjonen. Bayern fortsetter sitt hegemoni i Bundesliga med Nagelsmann ved roret, det samme gjør Lewandowski. 33 scoringer på 31 Bundesliga-kamper for 33-åring – and counting

Her har du sammendraget fra kampen:

Les: Vil heller bruke godt over en milliard på Declan Rice enn å hente Paul Pogba gratis fra den røde delen av Manchester