Vincent Kompany bør få med seg at Uli og gjengen er sterkt skeptiske. (foto: Burnley)

Vi har gått i surr hvor mange som har takket nei til trenerjobben hos Bayern München, men er garantert oppe i fem. Fotballentusiaster rundt i Europa bare rister på hodet over det som skjer bak bakrommet hos en av verdens største klubber, som har hatt som tradisjon å ha «ting på stell». Den siste uken har Vincent Kompany vært sterkt linket til jobben, tyske medier melder det nå forhandles med Burnley om å kjøpe fri treneren som ledet klubben til nedrykk fra Premier League. Dette betyr ikke at den interne uroen har lagt seg.

For ifølge tyske Sky Sports var det uenighet blant de ledende personene i Bayern München før sportsdirektøren styrte inn mot Vincent Kompany.

LES: Den neste sjefen til Sander Berge kan godt hete Kjetil Knutsen

Den tyske journalisten Florian Plettenberg forklarer:

-Det har vært noe misnøye igjen de siste dagene. Toppsjefene – inkludert Uli Uli Hoeness (ærespresident) – snakket igjen for deres valg av Hansi Flick, men Eberl (sportsdirektør Max Eberl) sa: «Nei, stol på meg. Jeg ser noe i Vincent Kompany, forteller Plettenberg.

Ikke spesielt godt utgangspunkt for Kompany å ta over ledelsen av babyen til Uli Hoeness og gamlekara når de venter på at det skal gå til fotballhelvete.