Digger sikkert at sveitserne sendte Pogba og gjengen ut av EM. (foto: tottenham, twitter)

Litt i overkant dramatisk overskrift, men tar vi Serge Aurier bokstavelig er det ikke langt unna sannheten.

Den ivorianske landslagsspilleren ble hentet av Pochettino til Tottenham i 2017. Forrige sesong sto han i 42 kamper, denne sesongen har José Mourinho sørget for å gi Aurier konkurranse med innkjøp av Matt Doherty.

Les: Tidligere Real Madrid-manager har endelig kjempet seg tilbake

De to høyrebackene har delt på spilletiden frem til nyttår, noe som tydeligvis har vært en god løsning for Tottenham som ligger bare 6 poeng bak Liverpool på Premier League-toppen. For Aurier betyr Tottenham mye, men ikke nok til å avslå et eventuelt tilbud fra Paris.

-Det (PSG) er klubben jeg elsker mest av alle klubber jeg har spilt for. Paris er der hvor jeg ble mann, hvor jeg fant meg selv… Jeg ville aldri si nei til et tilbud fra Paris, det er helt sikkert, forteller Aurier ifølge Goal.

Og hvem andre enn Pochettino er i ferd med å overta taktstokken i Paris. Da er Mourinho advart.

Les: Lionel Messi kommer først og så dilter Luis Suarez etter