Et nært og følelsesladet øyeblikk mellom Vinícius Júnior og Karim Benzema

Rett før overgangsvinduet smalt igjen i sommer forsøkte Real Madrid med to desperate milliarder å hente Kylian Mbappe. – Det var allerede ikke noe tapt kjærlighet mellom de to klubbene (Superligaen ++) og temperaturen ble ikke akkurat noe lavere i sommer.

Paris Saint-Germain sin sportsdirektør Leonardo som til tross for å være fra Brasil var herlig fransk arrogant ba folkene fra kongens klubb dra dit peppern gror. Heller la Kylian Mbappe gå gratis om et år, en å cashe inn to milliarder.

Les: Satser på å overbevise Liverpool-spiller i januar

PSG har fortsatt ikke forlenget avtalen med Kylian Mbappe som går ut til sommeren. Til tross for at de er sikre for at så skjer, jobber de intenst med alternativer. – Ingenting er bedre om de finner det hos Real Madrid!

21 år gamle Vinícius Júnior som forøvrig er landsmann med PSG sin sportsdirektør har fått sitt store gjennombrudd i Real Madrid-trøya denne sesongen. 21-åringen har scoret ti mål på 18 kamper og stått for prestasjoner som holdt «Galático» Eden Hazard utenfor startelleveren.

Brassens eksepsjonelle form har vakt stor begeistring i den spanske hovedstanden. Real Madrid manager Carlo Ancelotti kan knapt åpne munnen uten at det renner superlativer ut.

Les på Popidol: To av tidenes beste sci-fi-filmer blir tv serier

Når penger er uvesentlig!

Spanske AS melder at Paris Saint-Germain på hevntokt vil rekruttere Vinícius Júnior. 21-åringen skal være en potensiell erstatter for Kylian Mbappé, som ryktes å være på vei til Real Madrid etter sesongen. – Eller hvis de klarer å forlenge med Mbappé, (noe de er overbevist om at de gjør) blir et takk for sist for at Real Madrid i det hele tatt forsøkte.

Real Madrid ønsker ikke å selge Vinícius Júnior da han blir sett på som en viktig spiller i klubbens lagbygging. I stedet håper «Los Blancos» å forlenge brassenes kontrakt, som går ut sommeren 2024.

Vinícius Júnior kom til Real Madrid fra Flamengo sommeren 2018 og har spilt 137 kamper for kongens klubb.