Storhamar kom proppet med selvtillit til hjemmekampen mot Manglerud/Star, men måtte gå skuffet av isen. En real sluttoffensiv ga gjestene 7-4-seier.

Før lørdagens oppgjør sto Storhamar med full pott etter seier i sine to første seriekamper. Deriblant ble Stavanger Oilers slått i 4-2 i sesongåpningen.

De fleste forventet derfor en grei hjemmeseier for Hamar-klubben. Slik så det en stund ut til å bli. Vertene ledet 3-0 allerede før 13 minutter var spilt etter mål fra Mikael Zettergren, Jonas Løvlie og Christian Larrivée. De to første scoringene kom i overtall.

Men bortelaget var på langt nær knekt. Mathias Trygg reduserte for Manglerud/Star snaut fire minutter før den første pausen, og fem minutter ut i midtperioden sto det 3-3 etter raske mål fra Robin Mathisen og Trygg.

Eirik Salsten sendte Storhamar tilbake i føringen få minutter senere. 4-3 sto seg helt fram til Sander Boroczky utlignet etter litt over 36 minutter.

Da tredje periode gikk mot slutten, skulle det slukne helt for hjemmelaget. I overtall ordnet Trygg 5-4 for M/S, mens samme mann og Joachim Hermansen ga gjestene en svært uventet 7-4-seier. Målene kom i løpet av de seks siste minuttene.

Stavanger tok sesongens første seier med 4-1 hjemme mot Stjernen. Dan Kissel, Tommy Kristiansen, Joseph Martin og Markus Søberg scoret for den regjerende mesteren.

Siste kampen for kvelden spilles på Jordal Amfi. Når Vålerenga åpner sin nye «storstue» med kamp mot Grüner.