Barcelona manager Ronald Koeman sin spøk i begynnelsen av dagens pressekonferanse fikk umiddelbart pressen til å tro at de var der for å høre at han hadde fått sparken.

Med et litt stivt smil om munnen siterte det siste Louis van Gaal sa da han forlot den spanske klubben. I morgen reiser Barcelona til Madrid og Wanda Metropolitano i møte med regjerende seriemestre Atletico Madrid. Ronald Koeman sin jobb sitter svært løst etter dårlige resultater både i serien og Champions League.

Les: Folka hos Barcelona har sluttet å prate med Koeman

Men så langt blir han i stillingen. Han var til og med i et leken humør da han møtte media på fredag. En spøk ble etter spansk presse sin oppfatning ikke som Ronald Koeman hadde sett for seg.

  • Jeg husker et uttrykk fra Louis van Gaal, han sa: «God morgen venner fra media», sa Koeman som en introduksjon til pressekonferansen.

Sitatet han refererer til kommer fra van Gaals aller siste pressekonferanse for Barcelona – da han fikk sparken.

  • Venner fra media, jeg har sluttet. Gratulerer, sa han da, og forlot deretter rommet.

Men Koeman ønsket ikke å si at han hadde fått sparken eller avslutte pressekonferansen før den begynte. Han hadde rett og slett glemt meningen med sitatet. (eller så husker han det og vil uttrykke styrke)

  • Sluttet van Gaal etter at han sa disse ordene? Nei, jeg blir værende, sa han lattermildt.

Les: Sancho fortjener ikke plassen