Mason Greenwood stor stjerne hos Getafe-supporterne. (foto: Getafe)

Mason Greenwood returnerer ikke til Old Trafford. Det er det eneste som virker å være sikkert. De siste månedene har Barcelona og Atletico Madrid blitt sterkt linket til 22-åringen, men Manchester United er ikke villig til å senke prisforventningene etter Greenwoods overbevisende sesong på utleie hos Getafe. Så kom Juventus inn i bildet med en potensiell byttehandel der Greenwood og Federico Chiesa møter hverandre i svingdøra.

Ulike italienske medier hevder en avtale mellom Greenwood og Juventus er på plass, men i en by sør for Madrid er håpet fortsatt levende om at Mason Greenwood ikke flytter på seg.

LES: Chelsea bekrefter en genial signering for fremtiden dagen etter de gikk glipp av Michael Olise

Getafes klubbpresident skjønner det ikke blir permanent overgang, men har stor tro på at høyrevingen med ti scoringer i Getafe-drakta stiller også til start kommende sesong. Det var tross alt her 22-åringen spilte seg tilbake på ønskelista til storklubbene.

-Vi har 15 spillere i troppen pluss Greenwood som vi håper å komme med en positiv kunngjøring om snart, og jeg håper han blir i ett år til. Som media sier, det er mange tilbud, og vi skal forholde oss til det Manchester United sier, sier Angel Torres i et intervju med Mundo Deportivo.

Alt du trenger å vite: Sveits – Tyskland

ENGELSKE KLUBBER: Kalvin Phillips får endelig bekreftelse på at han har det helt spesielle i landslagsdrakta