BERGEN / OSLO (Sporten) Brann og Åsane har kommet til enighet om en overgang for stortalentet. Nå må klubben blir enig med spilleren.

  • Eliteserieklubben Brann har fått tillatelse av OBOS-liga-klubben til å snakke med Ole Didrik Blomberg og hans agent, bekrefter Åsanes daglige leder, Gorm Natlandsmyr, til Sporten.com

Vil det si at dere har kommet til enighet klubben seg i mellom?

  • – Vi er såpass enig at Brann, kan snakke med spilleren, svarer Netlandsmyr til Sporten.com

Nå skal alt være opp til Brann og spilleren selv, om de blir enig om en overgang for 20-åringen. Etter det flere medier erfarer kan en avtale være på plass innen kort tid. En overgang som har vært på trappene i flere uker.

Les: Ingebrigtsen med sin første signering

– Det hyggelig at de to lokale klubbene har klart å komme til en enighet. Det gjør denne saken litt enklere å forholde oss til. Nå skal vi ha noen samtaler med Brann, som vi ser positivt på. Så får vi se hvor lang ti dette tar, men aller først må Kåre Ingebrigtsen og Ole Didrik ha seg en prat sammen, sier spillerens agent, Stig Lillejord.

Flere klubber i Eliteserien skal ha vært ut etter spillerens tjeneste. Uten at de har fått lov til å snakke med spilleren. Etter det Sporten.com erfarer skal blant en av klubbene, være Rosenborg. Men også Molde har vært på ballen etter spilleren.