Martin Terrier

Sadio Mane går inn i det siste året av kontrakten sin i Liverpool, som ser ut til å miste ham allerede i sommer. Spissen skal være klar for å dra etter seks sesonger i klubben.

Bayern München antas å være favoritter til å signere den senegalske landslagsspilleren. Han kan bli svært vanskelig å erstatte.

Martin Terrier kan være mannen Klopp som Klopp vil ha inn for Sadio Mane i Liverpool-angrepet, ifølge en britisk media.

SISTE: Salah vil gå gratis til Premier League-rival

Liverpool hentet allerede Luis Diaz i januar, kanskje med tanke på Manes fremtidige exit. Imidlertid fortsetter de å være knyttet til nye forsterkninger, til tross for Diaz sitt gode inntrykk. Og Fabrizio Romano har bekreftet at Liverpool vil ut i markedet for å erstatte Mane.

Ifølge Daily Mirror er Rennes-spissen Martin Terrier høyt på lista. 25-åringen var produktiv denne sesongen, med 21 mål på 37 kamper i Ligue 1.

Av målene hans var 19 fra åpent spill. Sammenligningen gjort av Mirror er at Ballon d’Or-favoritten Karim Benzema bare scoret ett mer fra åpent spill i La liga enn Terrier gjorde denne sesongen.

I likhet med Mane kan han spille venstrekant og midtspiss. Derfor har han lignende egenskaper som den tidligere Southampton-stjernen.

The Mirror bemerker at Terrier ikke er et kjent navn på den internasjonale scenen. Faktisk venter han fortsatt på sin første seniorkamp for Frankrike. Derfor kan han passe Liverpools overgangspolitikk og økonomi bedre enn noen av de andre spillerene som er aktuelle.

Rennes signerte ham for litt over 10 millioner pund i 2020. Verdien hans har økt betraktelig siden den gang, og kontrakten hans varer til 2025.

Tottenham har også blitt koblet til angriperen. Liverpool kan imidlertid være et mer attraktivt reisemål for den tidligere Lille- og Lyon-mannen.